0
0
0
s2smodern

Veien Videre

Hjelp og utvidelser på nettet (veien videre på www.)

#SeniorsOnWeb

Den som tror at han eller hun er ferdig utdannet, den er ferdig – men ikke utdannet

Det finnes knapt noe område som er viktigere å lære nå enn IKT og spesielt for de eldre. Livslang læring vil være nøkkelen til suksess både for menneskene, virksomhetene for samfunnet, og på IKT-området. Regjeringen oppfordres til å utforme en framtidsrettet og offensiv politikk for livslang læring. Politikken bør legge stor vekt på forebygge indirekte diskriminering av eldre og på at også eldre mennesker skal kunne "henge med" i den digitale utviklingen.

Nettleseren er idag bare en av mange kanaler. Mobile tjenester og sosiale medier har tilført helt nye dimensjoner i måten vi forholder oss til omverdenen på. Vi har fått mange nye plattformer som gjør at vi må – mer enn noen gang – ha et bevisst forhold til hva slags verdier vi ønsker å skape med kommunikasjonen vår. Hvordan vi skal klare å få det til?

Hva nå?

Du har koplet deg til nettet, du surfer på web, betaler regninger i nettbanken, sender og leser email. Kanskje har du registrert deg på Facebook eller andre sosiale kanaler for å holde kontakten med familien og venner fra fortiden. Men hva nå?

 

Lær Mer!.....

 

  Tegneprogram: 

 

AutoDraw er spesielt responsive og enkel å bruke, sjønt ikke alltid nøyaktig. Velg Auto Draw tool for å se anbefaliger mens du tegner. Så snart Google's intelligente motor fanger opp det du forsøker å tegne, kan du velge billedet som er nærmest det du forsøker å tegne.

Demo: Se hvordan det virker her



   

 

Google Maps Smarty Pins


Google Analytics

Forstå hvordan folk finner og bruker nettstedet ditt, og lær av det

Google Analytics er et gratis Google-produkt som gir verdifull innsikt i nettstedsaktiviteten din. Forstå hvordan folk finner nettstedet ditt, hvor på nettstedet de tilbringer mest tid og mer.

Treff mer velinformerte beslutninger med Google Analytics:

  • Mål hvor engasjerte støttespillerne er på nettstedet ditt
  • Finn ut hvilke av AdWords-annonsene dine som er mest effektive
  • Finn ut og forstå hvordan frivillige, givere og interessenter bruker nettstedet ditt
  • Spor hvor virkningsfulle sosiale medier er

 

 

0
0
0
s2smodern