0
0
0
s2smodern

                           Er Facebook for de eldre?

 

Er Seniorene i ferd med å bli de nye Power brukerne på Facebook? Lanskapet inne på Facebook er stadig i endring og få er klar over at folk over 60 går på skole for å lære seg Facebook for å bruke det til forskjellige daglige aktiviteter.

Facebook representanten ”Sheryl Sandberg” var gjest på NBC Nightly News, her snakket hun litt om Facebook bruk blant middelaldrende og eldre mennesker. Hun sier at jo eldre du er, jo mere nytte kan du ha av Facebook.

"Jeg tror Facebook faktisk er mer verdifull ettersom du blir eldre, sier hun" De jeg tenker på, er at når du blir eldre kjenner du flere mennesker, kanskje du har bodd på flere steder, har du hatt flere arbeidsplasser, kanskje du har barn og kansje er de voksne. Det er masse folk du kan kontakte." På en annen side er der noen som har levd i noen tiår, som sier at de ikke er på Facebook fordi de er på et stadium i livet sitt der de ønsker mer privatliv, ikke mindre.

 

Facebook blir stadig blir mer nyttig for folk i alle aldre ettersom flere funksjoner blir stadig lagt til og flere tredjeparts applikasjoner blir bygget på Facebook's Platformen, for ikke å snakke om integreringen Facebook har klart å oppnå rundt den mer seriøse delen av internett.  Mens noen (gamle og også unge) føler at Facebook er ikke den retningen nettet skal utvikle seg i, er det likevel tydelig hvilken retning nettet det går i, i hvert fall for øyeblikket.  Nå som Facebook ser ut til å bli den universelle innboksen for alle typer digital kommunikasjon, er det en stor sjanse for at ikke-brukere vil føle stadig mer tilbøyelig til å delta i Facebook. Facebook kommer også til å bli et vanlig medie for betaling online og offline.

 

Det som startet som et sært program for utvalgte høyskoler har raskt utviklet seg til noe mye mer (og programmet fortsetter å utvikle seg) til Facebook på nettet, tilgjengelig for alle. Det er ingen overdrivelse å si at Facebook kopler oss mer og mer til den fysiske verden, fordi forbrukerne bærer Facebook med seg i lommene hvor de enn går, med side smart telefoner elle lesebrett. Men Facebook Places som kan ha et stort potensiale her, er bare i sin spede begynnelse.

0
0
0
s2smodern